Akupunktur 2000

Akupunktur 2000 er et ganske nytt akupunktur system, utviklet av John Boel en erfaren akupunktør fra Danmark.

Hvordan virker det?
Akupunktur 2000 virker anderledes enn alle andre akupunktur systemer.
Mens Klassisk Kinesisk Akupunktur virker via meridian banene virker Akupunktur 2000 via hjernen.
Den virker som på samme måte som når kroppen helt naturlig reparerer en skade. Når du skjærer deg i en finger vil kroppen starte en elektrisk prosess. Det blir sendt en strøm med en bestemt frekvens som vandrer via nervesystemet, ryggmargen og til hjernestammen. Denne frekvensen sendes deretter videre til thalamus og til hjernebarken som sender bearbeidede signaler til Hypothalamus, som sender den videre til hypofysen. Og hypofysens hormoner vandrer videre via blodbanene til de hormanproduserende kjertler, som motiveres til å produsere de substanser som er nødvendige for å helbrede såret i fingeren.

Akupunktur 2000s punkter ligger omkring alle ledd i kroppen, rundt omkring leddene er det spesielle sentre, hvor man kan sende signaler til hjernen som påvirker forskjellige deler av kroppen.
Dersom det finnes plager i kroppen så settes det nåler rundt ledd og kroppen vil automatisk sende ut de signalene som skal til for å rette opp skaden.

Dette er en prosess som skjer konstant i en sund og frisk kropp. Det fine med Akupunktur 2000 kan en få den før omtalte proses til å skje. Akupunktur 2000 hjelper kroppen til å fjerne blokeringer, slik at kroppens naturlige prosesser kan finne sted.

There are no products

Facebook

X