Røykeslutt

Mange kan spare 20.000 i året på å la være

Trenger du litt ekstra motivasjon for å slutte med tobakken? Da kan det kanskje være greit å se, svart på hvitt, hva nikotinen faktisk koster deg i året.

Så mye bruker du i året

Ifølge SSBs levekårsundersøkelse for 2014 røyker dagligrøykende nordmenn i snitt 12 sigaretter per dag. Dette utgjør 84 sigaretter i uka, i overkant av fire tjuepakninger.
Eller 4.380 sigaretter årlig. Her snakker vi noen sigaretter til sammen, men har du noen gang regnet på hva dette faktisk koster deg i kroner og øre?

Vi har regnet det ut for deg. Røyker du som gjennomsnittet, koster det deg hele 19.170 kroner i året. Er det derimot snakk om en tjuepakning om dagen, kommer du opp i 32.850 kroner i året.

Røyker du mer eller mindre enn tallene over, anbefaler vi at du prøver Dinsides sløsekalkulator, for å se hva ditt sigarettforbruk koster deg i året.
Sløsekalkulatoren forteller også deg som snuser hva ditt årlige snusforbruk kommer på totalt. Her kan du se hvordan du kan fylle BSU-kontoen om du slutter å bruke snus.

Hjelp å få

En røyke eller snus slutt handler svært ofte om mer enn penger, de aller fleste som kommer til oss har helse som første prioritet, men det er selvsagt også en fordel å kunne bruke penger og tid som en får mer av til noe mer fornuftig. De aller fleste vet at det å slutte med nikotinholdige saker i det lange løp reduserer risikoen for en lang rekke helseplager.Ved bruk av hypnoterapi vi svært mange mennesker oppleve at prosessen går lettere. All endring krever at det endres på noen tanker og vaner, en bevisstgjøring er av stor betydning for gode resultater, akkurat som vi trenger aksept, handling og være villig til å bestemme seg for å gjøre det en trenger for sin endring. Vi har lang erfaring og meget gode resultater å vise til gjennom spesialtilpasset hypnoterapi for snus- og røykeslutt. Ta kontakt nå og bli kvitt din nikotin avhengighet.

There are no products

Facebook

X