Om Meg

Litt om meg:

Jeg heter Lisbeth Livsdatter Mikalsen, og har de siste 15 årene jobbet med å hjelpe mennesker til å være mer i øyeblikket, endre på tanke og handlingsmønstre, stress reduksjon, vaneendring for en mer hensiktsmessig hverdag.
I min verktøykasse har jeg 3 forskjellige utdannelser innen hypnoterapi, og i noen år samarbeidet jeg med en dansk psykolog om å holde kurs/utdanning for hypnoterapeuter her i Norge. Jeg har også en grundig kursing innen EFT, en metode som jeg finner effektiv å bruke i kombinasjon med hypnoterapi. Oppstillinger er også verktøy jeg kan benytte.
Jeg har også lang erfaring med barn og ungdomsarbeid.
Fra før jeg begynte på skolen har jeg holdt på med forskjellige kreative aktiviteter, noe som er en stor glede for meg i min hverdag.
Livet har også gitt meg noen utfordringer på veien, det siste jeg fikk var brystkreft, jeg har vært igjennom mine runder med cellegift, operasjon og stråling, Selv om vi alle opplever disse behandlingene forskjellig, så vet jeg litt om hvordan hverdagen kan være både under behandling og etter, med forskjellige ettervirkninger, og tanker som kan skape ganske mye frykt og uro.
Under min behandling har jeg selv hatt god nytte av det jeg har lært bort til andre i de siste årene, noe som har hjulpet meg og holdt meg borte fra de vondeste og mest slitsomme tanker, og heller holdt motet og gleden oppe. Jeg ser at livet har så mange gode muligheter som jeg vil oppleve.
Jeg har møtt andre enten på Radiumhospitalet eller på Aleris som har gitt meg gode tilbakemeldinger på samtaler vi har hatt på diversse venterom og flere har spurt om jeg ikke snart skal begynne å jobbe fordi de har ønsket noen timer hos meg.
Det har gjort at jeg ser jeg har et godt tilbud å komme med til mennesker som holder på med/er ferdig med kreft behandling eller andre alvorlige diagnoser, for å styrke troen på seg selv og nyte litt mer av livets gode øyeblikk.
Jeg ser en stor verdi i å knytte kreative aktiviteter, litt hverdagslig bevegelse, øvelser sammen med litt undervisning, for å hente inn mer glede og lyst, bevisstgjøre hva som er viktig i livet.
De er så fint for meg at jeg nå kan kobble sammen all min kunnskap både kreative aktiviteter og teori mm. og tilby denne prosessen til mennesker som ønsker.
Vi må jo huske at det faktisk er sånn at de aller fleste som får denne diagnosen overlever og når en «normal» levealder.

Du kan lese mer om dette på siden: Et Liv i Vekst.


Oslo Hypnoterapi benytter life coaching som et redskap for personlig utvikling og vekst, ved å benytte forskjellige og godt utprøvde metoder som samtale, EFT, oppstillingsøvelser og hypnoterapi, i timene vil budskapet spisses så nye dører åpnes for deg.
Disse metodene er utviklet for å påvirke samspillet mellom det bevisste og ubevisste sinn. Vi ser på tanker, følelser og atferd noe som gir god og varig effekt.

Ved å benytte personlig coaching  vil de aller fleste oppleve umiddelbare og konkrete endringer i forhold til det temaet vi jobber med.
Det er gøy å se hvor fornøyd mange blir når de tar mer vare på seg selv ved å vekke opp understimulerte tanker og bruker sitt potensiale.
Det å ta noen skritt  ut av komfortsonen gir oss ofte et løft som gir livet en oppsving.
En bonus vil de aller fleste også oppdage at når en ting endrer seg, så får det positive følger på andre områder i livet også.


Er du fornøyd med slik du har det I live teller ønsker du noe mer for deg selv og de rundt deg?
Hvordan vil det være å utfordre deg selv og ha det gøy?
Oppleve ny mestring og glede?

Kan dette være noe for deg er du velkommen til en uforpliktende samtale med
Lisbeth på. Tlf. 962 30 953.

Noen eksempler på hva vi kan møte i coaching:

 • Mental trening
 • Ta bedre avgjørelser
 • Finne mer glede over livet
 • Løse stress
 • Få mer selvtillit og trop å seg selv
 • Bedre selvbilde
 • Skape bedre ytelse privat og jobb
 • Motivasjon
 • Takle forandringer i livet
 • Relasjoner
 • Endre vaner
 • Måloppnåelse
There are no products

Facebook

X