Motivasjon – Vekt.

 • Har du tanker, ønske eller bestemt deg for en vekt-endring?

 • Eller er du godt i gang og kjenner det begynner å stoppe litt opp, og trenger  litt mer drahjelp for å finne nøkkelen til din suksess?

 • Trenger du mer fokus og motivasjon for å komme til målet?

 • Er du i mål og kjenner at det lett kan skli litt ut og trenger mer fokus for å hente deg tilbake?

 • Har det stoppet helt opp og prosessen sklidd litt ut og du tenker at jeg skulle – burde komme igang igjen?

Ved alle endringsprosesser trenger en å skape en forandring i sine vaner for et godt og varig resultat.  Det som er vår erfaring er at mange vil starte med entusiasme og føler seg så klar for å komme i gang og etter en stund vil motivasjonen dabbe av og en har glemt litt hvor viktig og hvorfor det er ønskelig med endringen. Altså at det viktige fokuset flyter litt eller helt bort. Ved vekt er det selvfølgelig en justering i det som spises som skal til.

Det er en livstilendring som trenger en bevisstgjøring samt aksept og det å være villig til å gjøre det som trengs for å nå målet for så å holde seg der. De aller fleste som kommer til oss for å få hjelp i sin prosess kan mye om hva som fungerer og hva som ikke fungerer for seg selv ved vekt-reduksjon. De har ofte allerede en plan eller et opplegg de følger, mens andre er helt i starten på sin forandring og ønsker å finne en plan som fungerer for dem.

Det som er felles for de aller fleste er at de ofte trenger en hjelp til å holde fokus og motivasjon oppe for at den ønskede nye vekten skal nås og holde seg. Noen ganger, spesielt når en gjør en vektendring på egenhånd, kan noen ville gi opp et eller annet sted på veien, og noen gjør det like før det endelige målet er nådd. Det kan da dukke opp unnskyldninger eller tanker om at nå er det nok, jeg har vært så flink etc., men kanskje var det bare litt til som skulle til for å være helt i mål.

Jeg pleier å si at du kan endre taktikk og gjøre justeringer under veis, men ikke endre selve målet som du har satt deg. Dette fordi det handler om å styrke mestringsfølelsen av å komme helt i mål og det viser seg at det er lettere å holde seg der. Det som ofte viser seg er at når en gir opp like før målstreken, når det handler om vekt, er at da vil kiloene snike seg sakte på igjen.

Husk at du investerer i deg selv, det kan være tid, noe som kan føles som en forsakelse av noe (ved å benytte hypnoterapi vil vi kunne endre denne opplevelsen), noen investerer penger. Hvorfor investere så mye i deg selv dersom du ikke skal helt i mål og holde deg der?

Mange ganger opplever jeg at en klient sier: «det er en del av meg som vil og en annen som ikke vil». Denne drakampen mellom drivkrefter og motkrefter som foregår i oss vil vi ofte kunne endres i hypnoterapien. En annen ting er undskyldningene som en lager, ved å bevisstgjøre sine valg vil en ofte bli mer ærlig ovenfor seg selv og gjøre valg uten illusjoner.

 • Denne livstilsprosessen krever av de fleste aksept, for bl.a. at det tar tid og  det trengs justeringer i tanke og handlinger.

 • Trenger du litt ekstra motivasjon, oppmuntring eller klargjøring for å endre noe i dine rutiner og spisevaner?

 • Derfor har vi nå et opplegg hvor du møter din terapeut 6 ganger og får med deg en USB-minne med PDF og lydfiler til ekstra støtte hjemme.

Disse gangene du er hos din terapeut er spesial tilpasset deg og dine behov. Dere vil ha grundige samtaler og du får en hypnoterapi hver gang som støtter og motiverer din prosess. I alle endringsprosesser er det viktige elementer som du trenger å være bevisste på for å lykkes. Du vil selvfølgelig få en grundig innføring i disse stegene. Dere vil også se på motstand som kan hindre utviklingen i din prosess, det er de tanke og handlingsmønstre som er automatiserte, som  under en hypnoterapi kan avlæres og nye mer hensiktsmessige tanke og handlingsmønstre får plass. Du vil også bli bevisst på å bruke ord som åpner opp for suksess. Disse timene vil motivere og hjelpe deg til å holde fokus for å lettere nå ditt mål.

 • Hele denne pakkeløsningen med 6 ganger hos din terapeut pluss USB-minnepinnen har en verdi av kr. 6.500.- Tilbud nå kr. 4.950.-

 

 • Terapeuter du kan benytte ved din vekt-reduksjon:

Du vil kunne få timer til din motivasjon og fokus for vektnedgang hos Lisbeth Mikalsen Tlf. 962 30 953. 

Eller hos hypnoterapeut Maria som også er på Oslo hypnoterapi sitt kontor på Romsås. Tlf. 908 98 439.     

Bor du i området rundt Vikersund kan du finne Karin Solumsmoen, www.solumsmoen.no, Tlf.:917 44 057. 

 

 

 • Ta kontakt hos den terapeuten du ønsker for å nå dine mål med mer fokus og motivasjon.

En vekt-reduksjon handler svært ofte om mer enn ønsket om å se og føle seg bedre,  helse er også en stor grunn for mange. Ved bruk av hypnoterapi og klargjørende samtaler vil svært mange mennesker oppleve at prosessen går lettere. For mange som starter en vekt reduksjon vil opplevelsen være at prosessen går lett til å begynne med, men så på et punkt går det tregere og da vil disse timene hos din terapeut hjelpe deg å holde fokus og motivasjon oppe.

All endring krever at det endres på noen tanker og vaner. Bevisstgjøring er av stor betydning for gode resultater, akkurat som du trenger aksept, handling og være villig til å bestemme deg for å gjøre det du trenger for din endring. Vi har lang erfaring og meget gode resultater å vise til gjennom spesialtilpasset hypnoterapi ved vektnedgang og søtsug.

 

 •  Et godt råd til deg som tenker vekt reduksjon, tenk litt over hva er målet ditt?

 • Et klart og konkret mål med et tall og hva du vil? Med hva så mener jeg et plagg du vil passe inn i eller kanskje en tur du vil orke å være med på.

 • Hvorfor du ønsker å gå ned i vekt, hvor og hvorfor det er viktig for deg?

 • Sett deg realistiske mål.

 

Beste hilsen

Lisbeth Mikalsen.                                                      

There are no products

Facebook

X