– HELSE UTFORDRINGER –

august, 2021

12aug18:0021:00- HELSE UTFORDRINGER -WORKSHOP: Unn deg en bedre hverdag.

Helse utfordringer.

LES MER

Kurs beskrivelse

Bli med på en workshop for hjelp til selvhjelp.

Når en står med helseutfordringer i livet, vil en lett kunne skape mange negative og/eller bekymringstanker som drar en ned i følelsen av en maktesløshet, det å bevisstgjøre og løse oppi disse stress tankene vil ofte kunne gjøre utfordringene lettere.

 

Noe av det vi skal jobbe med:
– Bevisstgjøring av det som skal til for en forandring.

–  Aksept av at en kanskje ikke orker så mye som før, at det er mer hensyn å ta enn før, eller andre utfordringer.

– Vi rydder veien for noe nytt som passer bedre til det som er.

– Det som stopper/saboterer, hindrer gode tanker, som igjen skaper bedre følelser, som igjen skaper gode hormoner.

– Aksept av det som er og av alle aspekter av det nye som kommer. Takker kroppen for det som har vært, alt det den har stått i.

– Den Indre stemmen. Er den støttende nok for situasjonen? Stresser den deg?

– Teknikk for smertelindring .

 

 • Vi møtes 4 ganger og starter torsdag 12. august kl. 18.00 – 21.00.
  Neste gang 19. august, deretter 26. august og siste gang 2. september. Kl. 18.00-21.00. Pris for alle 4 gangene kr. 2.300.- For deg som er uføretrygdet er prisen. 1.900.-

  Disse 4 gangene vil du få bevisstgjøring og kunnskap som vil kunne hjelpe deg til å skape aksept, forståelse for det som er, med fokus på mer hensiktsmessige tanker og følelser. 
 • Når vi bruker EFT vil du kunne oppdage og rydde bort hindringer, EFT er også mye brukt for å bedre/lindre fysiske plager.
 • Med visualiseringene vi bruker styrker du følelsen av å være bra nok, troen på deg selv og at du kan skape den forandringen som er mulig, samt motivasjon. Kraften i visualiseringer er stor da sinnet vårt ikke vet forskjell på en tenkt handling og en ekte opplevelse, altså kan vi lure sinne til å bli mer med på det nye som er ønsket. Det kan være å finne seg selv opp på ny.
  • Livet stopper ikke opp selv om det er en helseutfordring.

Hva kan forventes?

 • Vi bruker  tid på å bevisstgjøre fordi det er viktig for å kunne fjerne, redusere eller oppdage hindringer på veien for målet.
 • Vi bruker EFT og visualiseringer, samt  avslapningsøvelser.
 • Det handler om å leve livet lettere

 

Livet kan komme med mange utfordringer som kan være ganske krevende og vil føre med seg forandringer i det daglige livet. Det å takle en diagnose som ingen ser er for mange en tung opplevelse, behovet for å bli forstått og få støtte i livet er viktig for oss alle. Når en lever med en kronisk tilstand, kan det være mye smerte, tretthet og tunge tanker som vil kunne påvirke både fysisk og mentalt. Med en diagnose vil det ofte kreve en omstilling i tanke, handlinger og følelser, noe vi vil bevisstgjøre og lette på i disse fire gangene. Det å bli sjef over tankene som trekker en inn i et negativt spinn kan gi en stor gevinst. Vi vet at følelser kan ha en tendens til å feste seg i kroppens muskler, noe som kan gi en ekstra belastning, derfor vil vi bruke metoder som både bevisstgjør og deretter slippe taket. Dette er metoder som er godt utprøvd, jeg hadde god nytte av disse metodene da jeg for noen år siden var gjennom alvorlig sykdom.

Husk at du har lov til å tro på deg selv og bruke de mulighetene som er tilgjengelige og kjenne deg bra nok som du er, det er ikke egoistisk, ei heller å skape håp om noe bedre. Når du investerer i deg selv, det kan være tid, penger eller noe annet så vil også omgivelsene nyte godt av det. Din glede vil også spre deg som når du kaster en sten i vannet, det blir ringvirkninger av det.

Styrk deg selv, tillat deg å tro på deg selv.


Passer for deg som:

 • Har en del negative/stress tanker rundt det med kronisk sykdom, reumatisme, autoimmune tilstander, eller annen sykdom hvor det er vanskelig å komme ut av et motløst tanke spor.
 • Har vansker med å se nye muligheter.
 • Vil takle hverdagen med en helse utfordring bedre.
 • Ønsker å ha følelsen av å være bra nok, god nok som den du er.
 • Ønsker å kjenne mer ro og harmoni i tanker og følelser.
 • Har vanskelig med å forstå eller akseptere alle forandringene som følger av helse utfordringen.
  Trenger mer fokus og motivasjon for en bedre hverdag.

Hvor og når?

Vi blir en liten gruppe hvor det kun er plass til 4 personer.
Vi holder til i rolige omgivelser nær skogen ca. 20 minutters gange fra t-bane. For dem som kommer med t-bane vil det være mulig å bli hentet med bil.

Lokalet er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere da det er trapper.
Bindende påmelding med depositum kr. 1000.-

Kan dette være noe for deg, så ta kontakt med Lisbeth på Tlf. 96230953.

 1. Kurset ledes av Lisbeth Mikalsen, som har lang og god erfaring med å hjelpe mennesker til nyttige endringer i sine liv.

 

Tid

(Torsdag) 18:00 - 21:00

Sted

Alunsjøvn.63e 0957 =slo

Alunsjøvn.63e

Kjøp bilett

There are no products

Facebook

X