Vekt – Motivasjon 2-18

mars, 2018

21mar17:3020:00Vekt - Motivasjon 2-18Nå ditt mål!

LES MER

Kurs beskrivelse

Vårt mål er å spisse kunnskap og kompetanse ved å benytte de mest effektive og godt utprøvde metoder for å hjelpe deg til å nå den vekten du ønsker. Dette gir deg mulighet til å skape en forskjell innvendig som utvendig ved at helse og psyke styrkes gjennom mestring og måloppnåelse.

Bak vår modell ligger det 12 års erfaringsbasert kunnskap hvor vi ved hjelp av sinnets positive ressurser, bevisstgjøring og mental trening, skaper et samarbeide med ditt ubevisste sinn for å nå ditt mål.

 • Med denne modellen vil de fleste oppleve en forandring som forbausende enkelt.

Ved alle endringsprosesser trenger en å skape en forandring i sine vaner, for et godt og varig resultat. Det som er vår erfaring er at mange vil starte med entusiasme og føler seg så klar for å komme i gang og etter en stund vil motivasjonen dabbe av og en har glemt litt hvor viktig og hvorfor det er ønskelig med endringen. Altså at det viktige fokuset flyter litt eller helt bort.

Ved vekt er det selvfølgelig en justering i det som spises som skal til.

Det er en livsstilendring som trenger en bevisstgjøring samt aksept og det å være villig til å gjøre det som trengs for å nå målet for så å holde seg der. De aller fleste som kommer til oss for å få hjelp i sin prosess kan mye om hva som fungerer og hva som ikke fungerer for seg selv ved vekt-reduksjon. De har ofte allerede en plan eller et opplegg de følger, mens andre er helt i starten på sin forandring og ønsker å finne en plan som fungerer for dem.

Det som er felles for de aller fleste er at de ofte trenger en hjelp til å holde fokus og motivasjon oppe for at den ønskede nye vekten skal nås og holde seg der. Noen ganger, spesielt når en gjør en vektendring på egenhånd, kan noen ville gi opp et eller annet sted på veien, og noen gjør det like før det endelige målet er nådd. Det kan da dukke opp unnskyldninger eller tanker om at nå er det nok, jeg har vært så flink etc., men kanskje var det bare litt til som skulle til for å være helt i mål.

Jeg pleier å si at du kan endre taktikk og gjøre justeringer under veis, men ikke endre selve målet som du har satt deg. Dette fordi det handler om å styrke mestringsfølelsen av å komme helt i mål og det viser seg at det er lettere å holde seg der. Det som ofte viser seg er at når en gir opp like før målstreken, når det handler om vekt, er at da vil kiloene snike seg sakte på igjen.

 • Husk at du investerer i deg selv, det kan være tid, noe som kan føles som en forsakelse av noe (ved å benytte hypnoterapi vil vi kunne endre denne opplevelsen), noen investerer penger. Hvorfor investere så mye i deg selv dersom du ikke skal helt i mål og holde deg der?

  Mange ganger opplever jeg at en klient sier: «det er en del av meg som vil og en annen som ikke vil». Denne drakampen mellom drivkrefter og motkrefter som foregår i oss vil vi ofte kunne endres i hypnoterapien. En annen ting er undskyldningene som en lager, ved å bevisstgjøre sine valg vil en ofte bli mer ærlig ovenfor seg selv og gjøre valg uten illusjoner.

  • Denne livstilsprosessen krever av de fleste aksept, for bl.a. at det tar tid og  det trengs justeringer i tanke og handlinger.

  • Trenger du litt ekstra motivasjon, oppmuntring eller klargjøring for å endre noe i dine rutiner og spisevaner?

  • Derfor har vi nå et opplegg hvor du møter din terapeut 6 ganger og får PDF og lydfiler til ekstra støtte hjemme.

  Disse gangene du er hos din terapeut er spesial tilpasset deg og dine behov. Dere vil ha grundige samtaler og du får en hypnoterapi hver gang som støtter og motiverer din prosess. I alle endringsprosesser er det viktige elementer som du trenger å være bevisste på for å lykkes. Du vil selvfølgelig få en grundig innføring i disse stegene. Dere vil også se på motstand som kan hindre utviklingen i din prosess, det er de tanke og handlingsmønstre som er automatiserte, som  under en hypnoterapi kan avlæres og nye mer hensiktsmessige tanke og handlingsmønstre får plass. Du vil også bli bevisst på å bruke ord som åpner opp for suksess. Disse timene vil motivere og hjelpe deg til å holde fokus for å lettere nå ditt mål.

  • Hele denne pakkeløsningen med 6 ganger hos din terapeut pluss lyd og PDF filene har en verdi av kr. 6.500.- Tilbud nå kr. 4.950.-


Passer for deg som

 • Har tanker, ønske eller bestemt deg for en vekt-endring?

 • Eller er godt i gang og kjenner det begynner å stoppe litt opp, og trenger  litt mer drahjelp for å finne nøkkelen til din suksess?

 • Trenger mer fokus og motivasjon for å komme til målet?

 • Er i mål og kjenner at det lett kan skli litt ut og trenger mer fokus for å hente deg tilbake?

 • Det har stoppet helt opp og prosessen sklidd litt ut og tenker at jeg skulle – burde komme igang igjen?


Hva kan forventes?

Mentaltrening /hypnoterapi er den beste metoden for å endre uønsket adferd. Disse effektive metodene sammen med en god samtale vil endre rammer du har plassert uvanen inn i og skape nye. Dette programmet har en suksessrate på over 90%.

 • 1. gang  vil du komme sammen med andre i en liten gruppe hvor dere får informasjon om programmets forløp, en enkel visualiseringsøvelse og kursleder snakker om mål, bevisstgjøring, hvordan endre på en vane, motivasjon,  etc.

 • De neste gangene vil du møte din kursleder i et avslappet miljø i enerom hvor dere to har en samtale, du forteller litt om hva dine vaner er i forhold til dine spisemønstre, hva som trigger, tro og tanker du har rundt dine mål. Du vil få en god  kunnskap og finner løsninger som passer for deg. Kursleder gir deg  svar på dine spørsmål og god informasjon om hvordan og hvorfor dette programmet fungerer.  På slutten av timen vil du få gode råd for neste uke samt en dyp og god avslapningsøvelse med mental trening.  Dette programmet er en pakkeløsning som går over 6 ganger.

For best mulig resultat er det av betydning at du er tydelig på hvilke utfordringer du ønsker å løse samt at du er villig til å endre på din vane.

Ved bruk av mental trening og samtale  som vi benytter i vårt godt utprøvde program vil vi lettere kunne påvirke det ubevisste sinn til å avlære automatiserte vaner og lære nye mer hensiktsmessige vaner i stedet.

PRIS kun kr. 4.950.- ( du sparer kr. 1.550.-) som du betaler ved påmelding, som er bindende, når vi får din betaling, vil du få en liten velkomst hilsen fra  oss med en liten lydfil for harmoni og velvære. En god investering for deg, din helse.

For påmelding kan du trykke på knappen: Betal – PayPal/Visa/MC, eller sende en beskjed til [email protected] og  betale kursavgift over nettbank til konto: 9859.05.68031.

Tid

(Onsdag) 17:30 - 20:00

Sted

Romsås senter

Romsås senter 1

Kjøp bilett

There are no products

Facebook

X