Sukkersug 3-18

mars, 2018

01mar17:3020:00Sukkersug 3-18Bli kvitt søtsug

LES MER

Kurs beskrivelse

Vårt mål er å spisse kunnskap og kompetanse ved å benytte de mest effektive og godt utprøvde metoder for å hjelpe deg til å kvitte deg med sukker og søt sug. Dette gir deg mulighet til å skape en forskjell innvendig som utvendig ved at helse og psyke styrkes gjennom mestring og måloppnåelse.

Erfaringsmessig viser det seg at svært mange har problemer med søt avhengighet og har ikke kjennskap til at dette kan løses relativt raskt på en behagelig måte.

Bak vår modell ligger det 10 års erfaringsbasert kunnskap hvor vi ved hjelp av sinnets positive ressurser, bevisstgjøring og mental trening, skaper et samarbeide med ditt ubevisste sinn for å frigjøre deg fra trangen etter det søte.

Med denne modellen vil de fleste oppleve det å bli kvitt søtsug som forbausende enkelt.


Passer for deg som

 • Er hekta på sukker og søtt.
 • Lei av å putte i deg for mye søtsaker.
 • Vil frigjøre deg fra sukker og søtsug på en enkel og behagelig måte?
 • Ønsker å bli ferdig med tankespinnet som driver deg mot det søte.
 • Vil kjenne deg sunnere, fysisk og mentalt.
 • Ønsker å gå forbi godteriet  uten å tenke på det når du er ute å handler.
 • Få kjenne mer ro i tanker og kropp fri fra søtsuget.
 • Få bedre samvittighet når du slipper å putte i deg alle søtsakene.
 • Har bestemt deg for at det der tid for forandring.

 


Hva kan forventes?

Mentaltrening /hypnoterapi er den beste metoden for å endre uønsket adferd. Disse effektive metodene sammen med en god samtale vil endre rammer du har plassert uvanen inn i og skape nye. Dette programmet har en suksessrate på over 90%.

 1. gang  vil du komme sammen med andre i en gruppe hvor dere får informasjon om programmets forløp, og konsulenten/terapeuten snakker om mål, bevisstgjøring, hvordan endre på en vane, motivasjon,  etc.
 2. gang vil du møte din konsulent i et avslappet miljø i enerom hvor dere to har en samtale, du forteller litt om hva dine vaner er i forhold til ditt søtbehov, hva som trigger, tro og tanker du har rundt dine mål. Du vil få en god forståelse av hvor sukkersug kommer fra samt kunnskap om løsning som passer for deg.Konsulenten gir deg  svar på dine spørsmål og god informasjon om hvordan og hvorfor dette programmet fungerer.  På slutten av timen vil du få gode råd for neste uke samt en dyp og god avslapningsøvelse med mental trening. Du vil også få med deg et lite hefte for inspirasjon, motivasjon og glede når du går.Dette programmet er en pakkeløsning som går over 2 ganger. Skulle du i løpet disse 3 gangene kjenne at det kan være godt for din trygghet og få en 4. gang er det noe du kan avtale med din konsulent.
 1. gang kommer du til bake for neste konsultasjon etter en uke hvor dere igjen har en god samtale om hvordan du har opplevd din sukkerfrie uke. Dere ser på det som har vært enkelt og har det vært noen spesielle utfordringer vil det bli tatt hensyn til i dagens mentale trening som også forsterker det som ble gjort 1.gang.

For best mulig resultat er det av betydning at du er tydelig på hvilke utfordringer du ønsker å løse samt at du er villig til å endre på din vane.

Ved bruk av mental trening og samtale  som vi benytter i vårt godt utprøvde program vil vi lettere kunne påvirke det ubevisste sinn til å avlære automatiserte vaner og lære nye mer hensiktsmessige vaner i stedet.

PRIS kun kr. 2.500.- som du betaler ved påmelding, som er bindende, når vi får din betaling, vil du få en liten velkomst hilsen fra  oss med en liten lydfil for harmoni og velvære. En god investering for deg, din helse.

For påmelding kan du trykke på knappen: Betal – PayPal/Visa/MC, eller sende en beskjed til [email protected] og  betale kursavgift over nettbank til konto: 9859.05.68031.

Tid

(Torsdag) 17:30 - 20:00

Sted

Romsås senter

Romsås senter 1

Kjøp bilett - Kun kr 2500,-

There are no products

Facebook

X