Frigjør deg fra smerte etter samlivsbrudd.

Frigjør deg fra negative følelser etter samlivsbrudd og  legg noen av sårene fra et tidligere forhold mer til ro.

Når et forhold er over enten det er en tidligere partner eller en nær venn kan mange oppleve å bli stående i en sorg i lang tid.

Dett er naturlig i en periode, men jeg har erfaring med at for svært mange kan det være vanskelig å bli fri fra tankespinnet som trekker en inn i det gamle såret gang på gang og tar både av tid og energi som hindrer en i å sette fokus på veien videre.

Altså blir en lett stående for lenge i en sorg og smerte som lett tar en inn i en følelse av tomhet, maktesløshet eller offerrolle.

Klarer du å legge fortiden bak deg?

Gammel kjærlighet ruster sjelden helt selv om partene går hver til sitt. Dette kan være med på å skape hindringer enten en velger å gå inn i et nytt forhold eller leve alene fremover.  Selv lang tid etter et brudd, vil noen fremdeles leve med den gamle partneren som en «indre partner», noe som selvfølgelig vil ødelegge så mye for fremtiden.

Det er mange som fremdeles lever med en eks partner som et «indre par», så tenk litt på:.

 • om du har sluttet fred med din tidligere partner, eller ligger det en skygge fra fortiden og skaper hindringer for deg?

Når en går inn i et nytt forhold, vil det for en ny partner heller ikke bestandig så lett å leve i skyggen av en eks-partner, dersom en ikke  følelsesmessig har frigjort seg fullstendig fra en tidligere partner.

For å gå videre etter et brudd er det av stor betydning å legge bitterhet, sorg og skuffelser bak seg. Mange vil kunne bruke år på å bearbeide de vonde følelsene og kan leve med en eks partner som sin «indre partner».

 • Skal du ha det best mulig, er det viktig å kunne lukke døra for eks-partneren din, ellers vil ditt fremtidige liv bli forstyrret og hindre vekst og utvikling.

Oksytocin

Oksytocin er velvære hormonet som skaper intimitet, tillit og følelsen av å være i varetatt og beskyttet. Det bygger gode sunne relasjoner.  Når folk blir skilt og går fra hverandre er mengden av oksytocin veldig lav.

Når vi er mammaer, babyer og elskere (mann og kone, kjærester) vil dette hormonet gi oss følelsen av trygghet, den følelsen av å være beskyttet og elsket.

I et forhold enten det er til en samboer, kollega eller en venn er et tillitsfullt og tett forhold en viktig trigger for oksytocin.

Glade og ærlige optimister er høye på oksytocin.

Vil du bli mer glad og  optimistisk og ha en hverdag hvor du reduserer stress? Da vil du med bruk av disse verktøyene vi benytter i timene for å se lysere på tilværelsen, skape en mer harmonisk følelse.

Dette er timer som passer for deg som står i eller henger igjen i et tidligere forhold som for øyeblikket er over. Vi setter fokus på situasjonen som den er her og nå. Du vil få kunnskap om å stå i og ta avgjørelser ut i fra et sunt  ståsted uten å gå inn i fella til offerrollen eller det sårede indre barnet.

Vi benytter enkle, dype og godt utprøvde metoder for å frigjøre og legge disse sårene mer i ro.

 

Du vil få kunnskap/bevisstgjøring/klargjøring om:

 • Hva det egentlig handler om.
 • Hvilke behov som tilfredstilles eller trengs.
 • Hvordan dynamikken mellom dere er.
 • Bevisstgjøring.
 • Akseptere situasjonen.
 • Sette ditt fokus fremover.
 • Hvordan du vil ha det.

Ønsker du å gjøre noe godt for deg selv, vil kanskje en av lydfilene i butikken hjelpe deg.

Her kan jeg anbefale:

 • Livets vann.
 • Gi slipp på fortid.
 • Bra nok.

Tro 2

There are no products

Facebook

X